Diensten

Diensten

Diensten

“De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf”

Coaching

Coaching is een krachtig hulpmiddel om gedrag te veranderen. Als coach begeleid ik je tijdens onze gesprekken door te luisteren, vragen te stellen en je waar nodig te confronteren. Hiermee help ik je om op een andere manier naar jezelf en situaties te kijken. Hierdoor word je je bewust van je patronen en belemmerende overtuigingen, die je in de weg zitten. Door deze patronen te doorbreken en vanuit je gevoel en kracht naar jezelf en je omgeving te kijken word je je bewuster van je eigen doelen, kwaliteiten, dromen en verlangens. Deze inzichten helpen je vervolgens weer bij het maken van keuzes. 

Een HSP’er of HB’er bezit vaak een enorm vermogen tot zelfreflectie. Dat is bijzonder helpend in het coachproces, waardoor vaak snel verandering mogelijk is. Dat maakt coaching bijzonder effectief. 

Tijdens de coachsessie maak ik gebruik van verschillende technieken en modellen, waaronder:

  • Logische niveaus
  • Kernwaarden
  • Kernkwaliteiten
  • RET
  • GROW 
 
training

Ik bied verschillende trainingen aan op het gebied van hoog sensitiviteit en hoog bewustzijn. Dit voor particulieren en organisaties, zowel offline en online. 

  • Ontdek en gebruik jouw kracht (particulier en organisaties)
  • Het potentieel van authentiek leiderschap (organisaties)

Wat ik zelf belangrijk vind is dat je zoveel mogelijk zelf ervaart. Daarom is mijn training vooral gericht op inzicht en écht ervaren en minder op overbrengen van kennis. Uiteindelijk gaat het namelijk niet om zoveel mogelijk kennis te hebben, maar om het toe te kunnen passen. Dan pas gaat je leven veranderen. 

Voor organisaties is het ook mogelijk om een training op maat te laten verzorgen.

workshops

Tijdens een workshop van 4 uur ga jij jezelf écht ontdekken en ervaar je de invloed van jouw mind op jouw leven. In korte tijd ontdek je hoe je jouw gedrag effectief kunt beïnvloeden. 

De volgende workshops zijn beschikbaar voor zowel particulieren als organisaties:

  • Ontdek jouw kracht
  • Krachtige overtuigingen
  • Overprikkeling en stress

Particulieren kunnen deze direct online boeken via onderstaande knop. Organisaties kunnen contact opnemen en ontvangen een op maat gemaakte offerte.

Ben jij klaar om jouw kracht te ontdekken en te ervaren?

Ben je klaar om jouw kracht te ontdekken, te ervaren en jouw plek in deze wereld in te nemen? Benieuwd naar hoe ik  jouw medewerkers kan helpen om het gebruik van hun kracht te stimuleren? Plan nu een kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden!