Inspiratie

Inspiratie

Inspiratie

“The true sign of intelligence is not knowledge but imagination

Albert Einstein
ARTIKeLEN

Henry Poel bij Veluwe FM

Op 15 januari was ik te gast bij Veluwe FM in het programma van Roberto Rosso om te praten over mijn werk als HSP coach. Benieuwd naar het interview? Luister hier de uitzending terug!

Uitzending deel 1
Uitzending deel 2

Inspirerende video's

We are made to be awesome!

 “We are made to be awesome!” – Een video over dromen en visualiseren. Vanaf kinds af aan droom ik ervan om een eigen bedrijf te hebben. Pas toen ik doelbewust hier een plan voor ging maken werd die droom werkelijkheid. Een doel zonder plan is slechts een droom! Kan ik jou helpen om jouw dromen waar te maken?

The power of yet

Growth & fixed mindset is een prachtig gebied ook als coach. Zeker voor hoogbegaafde en hoog sensitieve coachees. Als perfectionist, iemand die de lat hoog legt voor zichzelf, kan het ontzettend lastig zijn om jezelf staande te houden. De wereld waar we in leven staat niet stil. Prestaties worden continu gemeten en het draait vaak alleen om resultaten. 

Een growth mindset helpt enorm, maar is niet voor iedereen zo makkelijk om te ontwikkelen. Met een growth mindset kun je optimaal gebruik maken van je potentieel. 

Mihaly Csikszentmihalyi - Flow

Flow heeft me altijd geïnteresseerd. Als High Sensation Seeker (HSS) is flow belangrijk voor mij en wil ik het liefst zo lang mogelijk op die golf blijven om niet in over- of onderprikkeling te raken. Mihaly heeft me geleerd wat daar de voorwaarden voor zijn, net voldoende vaardigheden en genoeg uitdaging.