Investering

Investering

Investering

“Jij bent de meest waardevolle investering die je ooit zult doen!”

Investering

Training en coaching zijn vormen van investeringen in jezelf of jouw organisatie. Inzichten en ervaringen die opgedaan worden tijdens de trajecten bezorgen de coachees, deelnemers en organisaties hun leven lang profijt. 

In tegenstelling tot investeringen in materiële zaken, is deze investering blijvend. Het maakt het leven van jou of jouw medewerkers mooier en dat straalt direct uit naar de omgeving. Dat is waarom ik dit werk zo graag doe. Samen maken we de wereld mooier door gebruik te maken van een ieders potentieel!

Klik op de prijslijst om een overzicht te krijgen van de tarieven voor de dienstverlening van Henry Poel Coaching. 

Vergoedingen

In sommige gevallen is het mogelijk om je investering deels vergoed te krijgen. Dit zijn de mogelijkheden:

Verzekering

Helaas vergoeden de meeste verzekeringen coaching niet meer. Wanneer je een aanvullende verzekering hebt, loont het de moeite om te proberen (een deel) vergoed te krijgen. Neem voor de mogelijkheden contact op met jouw verzekeraar.

Werkgever

Vaak reserveert de werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever.

Arbodienst van je werkgever

Indien er sprake is van (preventie van) verzuim, bijvoorbeeld door overspannenheid, angst of depressie, kan je werkgever hier mogelijkerwijs wat in betekenen. Neem hiervoor contact op met de bedrijfsarts van je werkgever.

Via Persoonsgebonden budget (PGB)

Heb je een Persoonsgebonden Budget? Dan kun je in een aantal gevallen de kosten via het PGB budget vergoed krijgen. Wil je weten of je in aanmerking komt? Lees dan verder op de website van de Sociale Verzekeringsbank (SVB).

Via het UWV

Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van herstel en re-integratie. Je kunt met het UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coaching traject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

Belastingaftrek voor ondernemers

Als ondernemer kun je gebruik maken van fiscale aftrekkosten. Wil je hier meer over weten? Voor verdere informatie zie www.belastingdienst.nl of neem contact op met jouw belastingadviseur.

Belastingaftrek voor particulieren

In sommige gevallen zijn de kosten voor coaching fiscaal aftrekbaar als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’. Zo moeten de uitgaven gericht zijn op je (toekomstige) beroep, er moet sprake zijn van een leertraject onder toezicht én het drempelbedrag moet hoger zijn dan 250 euro. Neem contact op met je belastingadviseur of kijk op www.belastingdienst.nl om de mogelijkheden te bekijken. 

Ben jij klaar om te investeren in de toekomst?

Ben jij klaar om te investeren in de toekomst? Wacht niet langer en plan vandaag nog je kennismakingsgesprek zodat je optimaal gebruik gaat maken van jouw mogelijkheden of die van jouw medewerkers.oals jij dat wenst!